Kaksi kiinnostuksen kohdetta, kaksi ammattia

Otan vastaan apua ja uusia näkökulmia kaipaavia asiakkaita Helsingissä ja tarpeen tullen etänä. Olen erikoistunut auttamaan muistisairaiden ihmisten läheisiä, jotta tilannetta voisi katsoa uudessa valossa. Muistisairausdiagnoosi ei ole maailmanloppu vaan uudenlaisen elämän alku. Toivoa on aina!

Sydämeni sykkii myös teille työelämänne alkutaipaleella oleville nuorille, jotka kaipaatte tukea ja uusia näkökulmia elämänpuntarointeihin.

Puhun suomea, ruotsia, englantia ja espanjaa ja työskentelen mielelläni monikulttuurisessa ympäristössä. Voimme lähteä kävelylle, kuunnella musiikkia, keskustella elämästä kirjan kautta – en noudata tiettyä kaavaa.

Toisessa työssäni minulla on parin vuosikymmenen kokemus kirjoittamisesta, sisältökonsepteista, tekstien eri lajityypeistä. Millään ei ole niin paljon väliä kuin mietityllä näkökulmalla. Sen miettiminen on haastavinta ja innostavinta. Tai ehkä tekstien aloitusten kirjoittaminen sittenkin...?

Pieni sivuraiteeni on aina ollut ruokakulttuuri, jonka erikoisuuksien tutkiminen viehättää minua kirjoittajana. Siksi se on pieni osa työtäni. Siksi olin myös mukana perustamassa Soppa365-ruokapalvelua ja tein Yle Ykköselle Ruokapuhetta-radio-ohjelman vuonna 2019.

Olen työssäni kiinnostunut kaikesta, mikä liittyy erilaisiin kerronnan tapoihin ja sisältöihin.

Toinen, tarinallinen muistisairaustietokirjani ilmestyi Siltalalta vuonna 2022.

 

Voisinko auttaa sinua? Ota yhteyttä!

Hanna Jensen