Olen Hanna Jensen –
helsinkiläinen kirjoittaja, editoija ja logoterapian opiskelija
Olen myös ruuasta kiinnostunut kielten opiskelija, muistisairaiden ihmisten omaisten tukija, kesäsaaristolainen ja wannabe-madridilainen
Kiinnostus ja vaikuttavuus syntyvät näkökulmasta, tyylitajusta ja tarkkuudesta.
Olen kokenut sisältökonseptien ammattilainen. Osaan erilaiset tekstien ja kerronnan lajit blogeista podcast-käsikirjoituksiin ja tietokirjoihin.
Uskon, että kaikki osaavat kirjoittaa tai kertoa näkemyksestään, kunhan ajatus ja tavoite on kirkas. Kikkailu ei auta – sisältö on tärkein. Sparraan, autan ja innostan mielelläni sinuakin tai yritystänne.
”Hanna on tuttu niin toimittajana, kollegana kuin ystävänäkin. Kaikissa näissä rooleissa olen aina ihaillut Hannan kyltymätöntä uteliaisuutta ja kiinnostusta ihmisiä, näiden tarinoita ja elämää kohtaan. Hannan ammattitaito kohdata, ymmärtää ja myötäelää on poikkeuksellista, eikä sekään haittaa, että Hanna osaa sanoittaa myös toisen näkökulmasta oleellisen.”
– Kirsi Piha, Ellun Kanat
”I have been working with Hanna on and off more than twenty years in different companies and teams. Everytime she has succeeded in inspiring us, urging us out of comfort zones and helping us create new perspectives in our way of thinking. And we have had a lot of fun every step of the way.”
– Katriina Kaarre, julkaisujohtaja, Otavamedia
"Hanna on kouluttanut Ylen journalisteja feature-tyyppisessä kirjoittamisessa sekä suomeksi että ruotsiksi. Hanna on laatinut meille myös verkkokurssin parhaista vinkeistään."
– Riitta Jäälinoja-Jussila, Ylen Journalismin akatemian vastaava tuottaja
"Hannan kanssa on ilo tehdä töitä, sillä Hannalla on harvinainen taito luoda ympärilleen energia, jossa kaikkien on helppo olla ja onnistua. Tutustuin Hannaan, kun hän tuli työparikseni johtamaan Sanoma Magazinesin ruokastrategiaa. Sen tuloksena syntyi muun muassa suosittu Soppa365.fi. Nykyisin Hanna kuuluu GRV:n vakituisiin kirjoittajiin, ja olen siitä iloinen paitsi lukijoiden puolesta (joilta tulee kiitosta) myös koko tiimin puolesta. Innostava, kannustava, kunnianhimoinen, luotettava ja kuunteleva. Sellainen on Hanna."
– Sanna Maskulin, Glorian ruoka & viinin päätoimittaja ja HS Ruoka esimies
"Hannan kanssa työskentely on mutkatonta ja sujuvaa. Myös vapaaehtoisemme kokivat hänen kanssaan työskentelyn hyvänä ja innostavana. Ammattitaito ja lämmin sydän yhdistyvät, mikäs sen parempaa!"
–Satu Tommola, asiantuntija/kansallinen muistiohjelmatoiminta, Muistiliitto ry