I am Hanna Jensen –
helsinkiläinen kirjoittaja, 
editoija ja mediatyöntekijä

Olen myös ruuasta kiinnostunut kielten opiskelija, muistisairaiden omaisten tukija, kesäsaaristolainen ja wannabe-madridilainen

Hanna Jensen

Minulla on kokemusta hyvinkin erilaisista teksteistä ja tyylilajeista (lyhyistä ilmiöteksteistä ja blogiteksteistä kirjan kirjoittamiseen ja podcast-sarjaan).

Uskon, että kaikki osaavat kirjoittaa tai kertoa näkemyksestään, kunhan ajatus on kirkas. Sparraan, autan ja innostan mielelläni sinuakin tai yritystänne.

Hanna Jensen

”Hanna on tuttu niin toimittajana, kollegana kuin ystävänäkin. Kaikissa näissä rooleissa olen aina ihaillut Hannan kyltymätöntä uteliaisuutta ja kiinnostusta ihmisiä, näiden tarinoita ja elämää kohtaan. Hannan ammattitaito kohdata, ymmärtää ja myötäelää on poikkeuksellista, eikä sekään haittaa, että Hanna osaa sanoittaa myös toisen näkökulmasta oleellisen.”

– Kirsi Piha, Ellun Kanat

”I have been working with Hanna on and off more than twenty years in different companies and teams. Everytime she has succeeded in inspiring us, urging us out of comfort zones and helping us create new perspectives in our way of thinking. And we have had a lot of fun every step of the way.”

– Katriina Kaarre, julkaisujohtaja, Otavamedia